Anlita hjälp utifrån

Tips

Som fastighetsägare och samtidigt företagare så är det ibland kämpigt att hinna med både hem, familj och firma, det gäller att delegera ut det man kan och lägga sin värdefulla tid där den verkligen behövs. 

Har man barn hemma så vet man att tiden rinner iväg och man vill hinna med att tillbringa så mycket av sin tid med dem som möjligt. Det blir lättare att vara en närvarande förälder om man lär sig att planera, strukturera och framför allt delegera de uppgifter man kan både på firman och hemmavid. Genom att delegera ut vissa saker så får man ordning och reda på allt och detta skapar i sin tur både ett lugn och energi över till annat då man slipper grubbla över allt man inte hunnit med eller skulle gjort.

Det gäller för många av oss att lära oss släppa lite på kontrollen och låta andra utföra det de är bäst på. Låt en städfirma ta hand om städning och fönsterputsning, lej bort trädgårdsskötsel och gräsklippning. Använd dig av rutavdraget hemma för att bekosta en del av din hjälp och på företaget gäller det att både lita på sina anställda att sköta uppgifterna samtidigt som det ibland är mer fördelaktigt att ta in extern hjälp för en del av jobben.