Planer på fritidshus?

Flytta Hus Tips

Har ni börjat på fundera på ett fritidshus? Då är ni absolut inte ensamma utan det finns fler därute som drömmer om ett sommarhus som man kan åka till på sin semester och vid andra lediga tillfällen. Bor man dessutom i en lägenhet i en större stad så kan det vara mer intressant att skaffa sig något fritidsboende ute på landet.

Bygg ditt eget fritidshus

Det finns flera alternativ då man har planer på fritidshus. Antingen köper man ett hus som redan är befintligt och i princip inflyttningsklart eller så bygger man ett eget hus och får det exakt som man vill ha det. Det finns en hel del att välja på men vi kan rekommendera att titta på Sorselestugan som säljer både fritidshus och Attefallshus plus mycket annat. Deras stugor är i byggsats så är du något så när händig så kan du bygga ditt eget hus. Det följer med en komplett beskrivning hur du bygger upp ditt fritidshus och har du planerat allt enligt konstens alla regler så bör det inte ta allt för lång tid innan du kan flytta in.

Köp något inflyttningsklart

Alternativet är att köpa något som är inflyttningsklart. Det finns säkert många hus till salu på landsbygden som står redo och gärna vill att någon ska flytta in där. Vissa hus kanske är i behov av renovering men det kan även finnas de som bara är att flytta in i utan att man behöver göra något. Det beror som med de flesta hus på slutpriset. Har man tur så kan man kanske hitta något hus till ett bra pris där man inte behöver renovera det första man gör. I många fall så kanske man dock vill tapetsera och måla om vissa rum innan man börjar använda sitt fritidshus. Det kanske inte behöver ha liknande standard som det vanliga boendet i stan.