Fynda inredning

Inredning Renovering Tips

När man väl har gjort klart den direkta renoveringen av ett rum med nytt golv, nya tapeter och målade fönster så måste man även fylla rummet. Men att hitta snygga möbler kan vara dyrt, som tur var finns det lösningar. Att köpa snygga möbler är något som så gott som alltid är dyrt, ofta betydligt dyrare än både golv och väggarbete. Som tur var så finns det lite tips på hur man kan handla billigare. 

Bra erbjudanden online

Det dyker upp allt fler möbelbutiker online och med det blir även konkurrensen högre. Tack vare det går det alltid att hitta otroliga erbjudanden på möbler med stora rabatter. Att surfa på sajter som sammanställer alla dessa är även ett bra sätt att hitta inspiration och möbler som man annars kanske inte tänkt på.

AlltidREA har alltid de senaste rabatterna på möbler listade med priser, rabatten i procent samt en klar bild på möbeln i fråga. På så sätt kan man snabbt skumma igenom stora mängder möbler på kort tid för att hitta det som är i både rätt stil och prisklass.

De klassiska alternativen

Det vanliga svaret när man behöver köpa möbler billigt är att gå till de svenska lågprisbutikerna. Först och främst ikea men även Jysk och andra liknande kedjor. Problemet är att kvalitén då inte alltid är så bra. På Ikea är det dessutom svårt att hitta något unikt och intressant som inte alla andra svenskar redan har i sina hem.

Om man är lite mer kreativ av sig så finns det dock möjligheter att göra sina ikeamöbler mer intressanta och unika. På sajten ikeahackers.net har man nämligen samlat ihop alla modifikationer och ovanliga användningsområden som ikeakunder världen över har kommit på.