Börjar fritidshuset vara för trångt

Renovering Tips

Allt eftersom åren går så kanske familjen växer. Barnen blir större och börjar skaffa sig pojk- och flickvänner. Börjar fritidshuset vara för trångt så kanske det är dags att göra något åt saken så att alla kan få plats. Ni kanske har försökt att göra om i huset så ni får plats fler men insett att ni måste bygga ut eller bygga något mer för att ni ska få plats.

Bygg ett Attefall

En utbyggnad av det fritidshus ni har kräver bygglov och det är inte alls säkert att ni får det beroende på hur detaljplanen ser ut där stugan står. Ett alternativ är att bygga ett Attefall på tomten. Där behövs inget bygglov utan enbart en bygganmälan till den kommun där ni ska bygga. Ta er en titt på de alternativ som finns när det kommer till Attefall. Om ni byggt upp ert fritidshus från Sorselestugan så finns det ingen anledning att välja något annat än ett Attefall i samma stil som er befintliga stuga.

Var väl förberedd

Om ni ser till att allt är väl förberett med grund för huset och allt som ska vara för att börja bygga så kan ni på en helg montera upp ert Attefall. Samla familjen och eventuellt snickarglada vänner för en helg i fritidshuset med byggnationer. Snickra på dagarna och umgås på kvällarna så ska ni se att ni får upp ert Attefall på en helg. Invändigt kanske ni får vänta med tills någon annan helg. Men stommen med väggar, tak, fönster och dörrar borde ni klara på en helg. Lycka till!