Boka återkommande fönsterputsning till dina fönster

Tips

Stora och fina fönster är idag lika mycket en inredningsdetalj som de är ljuskällor. Ett stort fint fönster på rätt ställe kan ge en magisk känsla och utsikt. Allt fler hus byggs med stora fönster av just denna anledning.

Tyvärr blir fönster snabbt väldigt smutsiga, och du har säkert själv märkt hur svårt och jobbigt det är att tvätta dem. Sitter dina fönster högt upp kan det till och med vara livsfarligt.

Använd ditt RUT-avdrag och anlita en fönsterputsare

Därför rekommenderar vi att du istället låter proffsen ta hand om dina fönster. Då får du skinande rena fönster utan att du själv behöver lyfta ett finger. Tack vare RUT-avdraget behöver det inte heller bli så dyrt, då du får göra avdrag på arbetskostnaden. Du kan med andra ord få dina fönster skinande rena av professionella fönsterputsare utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Återkommande fönsterputsning

För att göra det ännu smidigare kan du även boka in din fönsterputsare på återkommande fönsterputs, så behöver du inte tänka på när fönstren börjar bli smutsiga.

Då kommer han eller hon med ett jämna mellanrum och putsar dina fönster, utan att du behöver ringa och boka in en tid. Gå in och läs mer här, och boka din återkommande fönsterputsning redan idag.