Allt för sommarens trädgårdsskötsel

Tips

När sommaren närmar sig gör även trädgårdens arbete det. För många är det höjdpunkten på året att komma tillbaka ut i trädgården på allvar. Även om det finns att göra i trädgården under stora delar av året är det såklart under sommaren som det är högsäsong.

Det är nämligen en hel del som ska pysslas med i trädgården. Allt från gräsklippning till plantering av blommor och anläggning av nya rabatter. Som tur är kan du hitta det mesta och lite till på CDON. Där är allt från de vanliga populära prylarna till trädgården men även lite mer originella dekorationer. Beroende på vad som faller dig i smaken finns det mesta ändå.

Små detaljer som gör stor skillnad

Även om du kanske inte planerar för några större förändringar i din trädgård just den här säsongen, finns det alltid utrymme att förnya lite. Det kan vara en ny grupp med krukor, nya dekorationer eller kanske ett litet fågelbad som får göra entré i din trädgård.

Det behöver inte vara stora saker som skapar en mäktig förändring, ibland räcker det med en annan färg på blommorna. Det är enkelt att klicka hem nya favoriter att njuta av i din trädgård under den här och kommande säsonger.