Orrefors flirtar med Morberg

Inredning Tips

Nyligen lanserades en ny och exklusiv glaskollektion ifrån det världskända och svenska glasbruket beläget mitt bland de småländska skogarna. Denna gång flirtar Orrefors vilt med den excentriske tv-kocken och skådespelaren Per Morberg, som satt sin personliga prägel på kollektionen.

Som vanligt står stilfullhet i fokus när något lämnar kvalitetskontrollen hos Orrefors och glaskollektionen består till fullo av avskalad och naturlig design, men i två olika utföranden. En lyxvariant där inslag av 14 karats guld inkluderats genom att handmålas på munblåsta glas och en enklare variant i maskinglas som också håller en oerhört hög kvalité på en rad olika plan. Kollektionen består av röd- och vitvinsglas, ölglas, samt vattenglas och kommer göra sig fantastiskt bra på vilket middagsbord där de än dukas fram.

Marknadsföringsmässigt så har ett väldigt starkt fokus lags på just Per Morberg som själv ställt upp att synas på en rad olika bilder tillsammans med showens huvudhöjdpunkt som självfallet är glasen i sig. Kopplingen mellan Per och glaskollektionen känns relevant ur en rad olika avseenden, bland annat eftersom mat och dryck i väldigt stor utsträckning hör ihop, men också med det faktum i hänseende att Morberg lanserat både öl och vin under sitt eget namn.

För den köpglada intressenten finns glasen att få tag på via Royal Design som är starkt sammankopplade med att ha bra priser på fina designprodukter. Länken vi givit er går via en rabattsajt som hjälper er att pressa de redan låga priserna ytterligare, vilket alltid brukar vara uppskattat av konsumenten, av någon konstigt anledning! 😉